Retourbeleid

Uitvoering en levering

Bestellingen worden uitgevoerd zodra het totale orderbedrag op een van de rekening van Skintique is bijgeschreven en alle benodigde bestel- en NAW gegevens bij ons bekend zijn.
Zodra een bestelling wordt verzonden ontvangt u per mail een verzendbericht met pakketnummer zodat u via de Track & Trace functie van Dhl de status van uw pakket kunt volgen.
Wanneer een artikel onverhoopt niet op voorraad is en niet binnen 5 werkdagen alsnog geleverd kan worden ontvangt u daarover bericht en een indicatie van de verwachte leverdatum.
Schoonheidssalon Skintique raadt de Klant aan de geleverde producten te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken binnen bekwame tijd, bij voorkeur schriftelijk, te melden. Zie nader het Artikel omtrent garantie en conformiteit.

Herroepingsrecht
Herroepingsrecht: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na het melden van de annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd kunnen worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@skintique.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Aangebroken verpakkingen kunnen niet worden teruggenomen tenzij sprake is van een ondeugdelijk product of fout van Schoonheidssalon Skintique. In dat geval zijn de verzendkosten van de retourzending voor onze rekening.